Turku  Edu.turku.fi - Opetuksen verkkopalvelut

Internet edu.turku.fi

 

TVT-täydennyskoulutus
TOP-keskus järjestää tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön täydennyskoulutusta Turussa ja yhteistyöpaikkakunnilla. Koulutuksia järjestetään opetushenkilöstölle sekä sivistystoimialan muulle henkilöstölle.

Valtaosa koulutuksesta on kaikille avointa - hankerahoitteiset koulutukset ovat kaikille osallistujille maksuttomia, sen sijaan Turun kaupungin rahoittamilla kursseilla on muiden työnantajien henkilöstöä koskeva osallistumismaksu. Tarkemmat tiedot on ilmoitettu kurssikohtaisesti.

Lukuvuoden koulutustarjonta täydentyy jatkuvasti - poikkea uudelleen tai lähesty meitä toiveella, jos haluamaasi koulutusta ei löydy listalta!

SAP-hakuohje:
Turun kaupungin henkilöstöön kuuluvat ilmoittautuvat koulutuksiin SAP HR -järjestelmässä, kohdasta "Koulutus ja kurssit - Hae sisäiseen koulutukseen". TOP-keskuksen järjestämät koulutukset löytyvät hakusanalla "TOP" (ei toimi Firefox-selaimella) sekä SAP HR:n kurssiluettelosta kohdasta "Sivistystoimiala - Ammatillinen koulutus - Tieto- ja viestintätekniikka".


TVT-täydennyskoulutusta opetushenkilöstölle 2017

Avoimet TVT-verstaat
Ajankohta:
ma 9.1.2017 klo 13-15
to 2.2. klo 13-15
ma 27.2. klo 13-15
to 23.3. klo 13-15
to 20.4. klo 13-15 
ma 8.5. klo 13-15
ma 22.5. klo 13-15
Paikka: TOP-keskus, Lemminkäisenkatu 32 20520 Turku
Sisältö:
Opettajat voivat työstää opetukseen liittyvää materiaalia itsenäisesti tai saada opastusta tieto- ja viestintätekniikan opetuskäyttöön liittyvissä asioissa, esim. erilaisten tietokoneohjelmien ja laitteiden käytössä tai oppimateriaalien etsinnässä ja koostamisessa. Verstastyön tulee olla omaan työhön liittyvää. 

Avoin verstas järjestetään tietokoneluokassa, jossa on käytössä useita ohjelmia oppimateriaalien työstämiseen sekä digikameroita, video- ja dokumenttikameroita, iPadeja ja äänityslaitteita. Opastusta saa myös muiden tablet-laitteiden, Moodle-oppimisalustan tai kosketustaulun käytössä sekä muihin TVT-asioihin liittyen. Tyhmiä kysymyksiä ei ole! :)

Verstas-iltapäivien ohjauksesta vastaa TOP-keskuksen henkilökunta.

TOP-keskuksessa on esillä myös SmartBoardin ja Prometheanin kosketustauluja, joihin voi tulla tutustumaan verstas-ajankohtina.

Kohderyhmä ja hinta:
Vain Turun sivistystoimialan opetushenkilöstölle. Osallistuminen on maksutonta.
Ilmoittautuminen: Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, TVT-verstaalle voi saapua joustavasti oman aikataulun mukaan. Osallistua voi yhtenä tai useampana päivänä.


Tietoa koulutuksiin osallistuville
TVT-koulutusmateriaaleja
Muita täydennyskoulutuksia Turussa

Tilaa TOP-keskuksen koulutuskirje

 


Avoimet TVT-verstaat

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut:
Mikko Hirvonen, p.040 673 6058, etunimi.m.sukunimi@turku.fi 

 

  Etusivulle