Turku  Edu.turku.fi - Opetuksen verkkopalvelut

Internet edu.turku.fi

 

Avoimet TVT-verstaat


TOP-keskuksen avoimissa tieto- ja viestintätekniikan (TVT) verstaissa tarjotaan Turun sivistystoimialan opetushenkilöstölle pedagogista tukea opetusohjelmien käyttöön ja oppimateriaalien työstämiseen. Verstaspäiviä järjestetään noin kolmen viikon välein.

Kevään 2017 verstaspäivät:

Ajankohta: ma 9.1.2017 klo 13-15
to 2.2. klo 13-15
ma 27.2. klo 13-15
to 23.3. klo 13-15
to 20.4. klo 13-15
ma 8.5. klo 13-15
ma 22.5. klo 13-15
Paikka: TOP-keskus, Lemminkäisenk. 32, 20520 Turku
Sisältö: Opettajat voivat työstää opetukseen liittyvää materiaalia itsenäisesti tai saada opastusta tieto- ja viestintätekniikan opetuskäyttöön liittyvissä asioissa, esim. erilaisten tietokoneohjelmien ja laitteiden käytössä tai oppimateriaalien etsinnässä ja koostamisessa. Verstastyön tulee olla omaan työhön liittyvää. 

Avoin verstas järjestetään tietokoneluokassa, jossa on käytössä useita ohjelmia oppimateriaalien työstämiseen sekä digikameroita, video- ja dokumenttikameroita, iPadeja ja äänityslaitteita. Opastusta saa myös muiden tablet-laitteiden, Moodle-oppimisalustan tai kosketustaulun käytössä sekä muihin TVT-asioihin liittyen. Tyhmiä kysymyksiä ei ole! :)

Verstas-iltapäivien ohjauksesta vastaa TOP-keskuksen henkilökunta.

TOP-keskuksessa on esillä myös SmartBoardin ja Prometheanin kosketustauluja, joihin voi tulla tutustumaan verstas-ajankohtina.


Kohderyhmä ja hinta: Vain Turun sivistystoimialan opetushenkilöstölle. Osallistuminen on maksutonta.
Osallistuminen: Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, TVT-verstaalle voi saapua joustavasti oman aikataulun mukaan. Osallistua voi yhtenä tai useampana päivänä.
   
   
  Tapaamisiin TOP-keskuksessa!
 

<< Paluu 

 

  Etusivulle