Turku  Edu.turku.fi - Opetuksen verkkopalvelut

Internet edu.turku.fi

 

Microsoft-tuotteiden kotikäyttö

Sivistystoimialan henkilöstö (Office ja Windows)

Rautalanka:

Office-ohjelmat

Mikäli olet perusopetuksen, lukion tai ammatti-instituutin opetushenkilöstöä ja haluat ladata Office-tuotteita kotikoneellesi, saat ne maksutta - siirry tänne.

Mikäli olet sivistystoimialan muuta henkilöstöä, sinua koskee tämän sivun ohje.

Windows-käyttöjärjestelmän päivitysversiot

Koko sivistystoimialan henkilöstöä koskee tämän sivun ohje.

 

Palvelumaksulliset tuotteet (Atea)

Turun kaupungin Microsoft-koulusopimukseen sisältyy henkilöstön lisäetuna kotikäyttöoikeus, eli oikeus asentaa kotikäyttöä varten lisensoitu kopio Microsoft Office -sovelluksesta sekä Windows 8.1 -käyttöjärjestelmästä (päivitysversio, kotikoneella oltava aikaisempi Windows-versio). Sivistystoimialan henkilöstö voi hyödyntää Microsoft-sopimuksen kotikäyttöetua lataamalla edun piiriin kuuluvia sovelluksia toimittajan verkkopalvelusta. Palvelumaksu kirjoitushetkellä on 10,44 euroa/tuote. Ajantasainen hinta löytyy verkkopalvelusta.

Tuotteet 30.9.2014 - muutokset mahdollisia:

Työntekijän kotikäyttöetu on voimassa niin kauan kuin työsuhde ja Turun kaupungin etuun oikeuttava Microsoft -sopimus ovat voimassa. Edun käyttäminen on vapaaehtoista.

Siirry tilaamaan

Käytössäsi on 3 vaihtoehtoista reittiä:

NeTku, opetusverkosta (vain intranet)
NeTku, hallintoverkosta (vain intranet)

Opettajien Moodle (internet)

Ylläolevat linkit vievät intraan ja opettajien Moodleen, koska ko. tiedot halutaan vain henkilökunnan saataville. Opettajien Moodleen kirjaudutaan opetuksen edu.turku.fi-salasanalla (=OPAS-salasana).

Tuki

Tilauspalvelun etusivulla on linkki suomenkieliseen ohjeeseen, jossa opastetaan tilausprosessin eri vaiheet.

Koska ohjelmiston hankinta tapahtuu IT-toiminnan ulkopuolelta, ei IT-toiminta tarjoa näihin kotikäyttöpaketteihin käytön tukea. Tilaamisessa, maksamisessa ja muissa ostoprosessiin liittyvissä kysymyksissä auttaa Kivuto, englanninkielinen puhelintuki numerossa +44-845-8697566 / avoinna 13.00 – 01.00 (numero on maksullinen) tai sähköposti support-ät-kivuto.com. Ohjelmiston asennukseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä auttaa puhelintuki numerossa 09-817 10 400/ ma-pe 8.30 – 17.00 (ilmainen 90 päivää ensimmäisestä tukipyynnöstä alkaen).

Katso myös

Oppilaiden kotikäyttötuotteet

Office-ohjemistot maksutta opetushenkilöstölle

<< Paluu 

 

  Etusivulle