Päiväys ja aika
17.2.2021 - 4.3.2021 klo 13:00

Tapahtumapaikka

Sisältö.

Pages sisältää nykyään valmiit pohjat e-kirjojen tekemiseen. Koulutuksessa opit miten teet helposti interaktiivisen kirjan ja suunnittelet miten voisit itse hyödyntää sitä Historian opetuksessa. Pages soveltuu hyvin myös portfoliotyöskentelyyn, jonka oppilas voi helposti jakaa opettajalle kurssin / lukuvuoden päätteeksi. Tulemme myös käymään läpi muutaman muun Applen ja kolmannen osapuolen sovelluksen. Käymme myös läpi valmiin tuotoksen jakamisen ja arvioimisen. 

Ennen koulutusta päivitä iPadisi käyttöjärjestelmä ja seuraavat sovellukset: Pages, Clips, iMovie, Numbers ja Keynote. Koulutuksen vetäjänä toimii virallinen Apple Professional Learning kouluttaja. 

Koulutus toteutetaan kaksiosaisena etäkoulutuksena 17.2. ja 4.3. klo 13-15.30. Muista ilmoittautua molempiin päiviin! Vain toiseen päivään osallistuminen ei ole mahdollista.

 Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki sähköpostitse. Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa Föliin! – Digitaidot kaikille –täydennyskoulutushanketta.

Kouluttaja

Kohderyhmä ja hinta
Suunnattu perusopetuksen opetushenkilöstölle. Maksuton.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 5.2. mennessä. Turun opettajat ilmoittautuvat SAP HR:n kautta, kurssi löytyy mm. hakusanalla "e-kirjat". Muiden kuntien opettajat ilmoittatuvat Webropol-lomakkeen kautta.
SAP HR
Webropol

Kategoriat

e-Kirjat historian opetuksessa [etäkoulutus]