Päiväys ja aika
19.1.2021 - 2.2.2021 klo 12:30 - 16:00

Tapahtumapaikka

Sisältö.

AJANKOHTA SIIRRETTY!

Käyttöluvat opetuksessa – hyödynnä tehokkaasti, kun kokoat opetusmateriaalia! 

Miten voin ottaa kuvia netistä, miten käytän etäopetuksessa skannattua lehtiartikkelia, miten jaan opiskelijoille tänään sähköisessä ulkomaisessa  lehdessä olevan  lehtiartikkelin?  Kysymyksiä, joihin jokainen opettaja opetusta tehdessään törmää – ja kaikki on mahdollista, kun tietää miten.

Tule harjoittelemaan yksinkertaiset ja helpot ohjeet ja käytänteet, joiden avulla osaat hyödyntää kaikkia luparatkaisuja opetuksen monipuolistamiseen.

Koulutuksessa paneudutaan erityisesti siihen, miten opettaja voi hyödyntää mahdollisimman hyvin käytössään olevat luvat ja ratkaisut digiopetuksen maailmassa – niin lähi- kuin etäopetuksessa.  Koulutus rakentuu pääosin ryhmätöistä, yhteisistä pohdinnoista, keskusteluista jne.  Yhdessä ratkotaan esimerkkitehtäviä, joiden avulla luvat, ohjeet ja käyttöratkaisut tulevat yksinkertaisesti ja helposti omaksuttua.

Koulutuksessa on kaksi osaa. Huom! Eri kellonajat.

  1. ti 19.1. klo 12.30 – 16.00: Lyhyen taustaesittelyn ja ryhmätyön jälkeen yhteistä tekemistä, pohdintaa ja keskustelua esimerkkitehtävien avulla
  2. ti 2.2. klo  14.30 – 16.00: Osallistujien lähettämien kysymysten yhteistä käsittelyä ja muutama lisäcase kuvaamisesta, kuvien käytöstä ja somesta yhdessä pohtien ja tutustuen.

Koulutuksen tavoitteena on tekemisen kautta saada varmuus hyödyntää kaikkia opetuksen lupia, käytänteitä ja ratkaisuja opettajan käyttöön, jotta hän osaa hyödyntää niitä opetuksessaan.

Kouluttaja
Juha Kallanranta, Kopiosto

Kohderyhmä ja hinta
Suunnattu perusopetuksen, lukion ja ammatillisen koulutuksen opettajille. Yhteistyössä Kopiosto, osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 13.1. mennessä. Turun opettajat ilmoittautuvat SAP HR -järjestelmässä (kurssi löytyy esim. hakusanalla "käyttöluvat"). Huom! Muista ilmoittautua SAPissa molempiin päiviin 19.1. ja 2.2. Muut opettajat ilmoittautuvat Webropol-lomakkeella.
SAP HR
Webropol

Kategoriat

Käyttöluvat opetuksessa (etäkoulutus)