Päiväys ja aika
25.1.2023 - 23.3.2023

Sisältö

Innokas-logoSuuren suosion vuosina 2016 ja 2017 saavuttanut Kiinnostaako koodaus ja robotiikka? -kiertue palaa uudistettuna Innokas-verkoston ohjelmaan. Tule oppimaan ohjelmoinnin ja ohjelmoinnillisen ajattelun perusteet tai päivittämään osaamisesi ajan tasalle. Koulutus vastaa suoraan tämän hetken perusopetuksen ohjelmoinnin opetuksen tarpeisiin sekä luokan- että aineenopettajan näkökulmasta. Osallistumalla koulutukseen saat sekä uusimman tiedon ohjelmoinnin opetuksen pedagogisista menetelmistä että käytännön vinkkejä opetuksessa toteutettavaksi.

Koulutus rakentuu kolmesta osioista. Ensimmäinen, etänä 25.1.2023 toteutettava osa johdattaa ohjelmoinnin ja ohjelmoinnillisen ajattelun pedagogisiin kysymyksiin sekä käytännön vinkkien että viimeisimmän tutkimustiedon avulla. Toinen, lähitoteutuksena toteutettava osa on kiertuemuotoinen: samansisältöiset työpajapäivät toteutetaan kymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Turun lähipäivä järjestetään TOP-keskuksessa 9.2.2023. Lähipäivän aikana osallistut kahteen toiminnalliseen työpajaan. Työpajavalinnat tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Kolmas, etänä toteutettava osa rakentuu eri vuosiluokkatasoille suunnatuista etäoppitunneista maaliskuussa, joissa koulutukseen osallistuneet opettajat jakavat oppilaiden kanssa kokemuksiaan kouluissa toteutetuista ohjelmoinnin ja ohjelmoinnillisen ajattelun opetuskokeiluista sekä osallistuvat yhteisöllisen ja pelillisen ohjelmointihaasteen ratkaisemiseen.

Koulutuksen järjestää Innokas-verkosto, jossa TOP-keskus/Turku on mukana.

Lue tarkempi kuvaus Innokas-verkoston sivuilta.

Kouluttaja
Innokas-verkoston kouluttajat

Kohderyhmä ja hinta
Koulutus on suunnattu perusopetuksen luokan- että aineenopettajille. Maksuton, OPH rahoittaa.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu Innokas-verkoston sivustolla 10.1.2023 mennessä, klikkaa kohtaa "Webropol-linkki". Turun henkilöstö: Kun Innokas vahvistaa paikkasi, ilmoittaudu myös työnantajallesi SAP HR:ssä. Käytä koulutushakua ja esim. hakusanaa "kiinnostaako".
Webropol

Kategoriat

Kiinnostaako ohjelmointi ja robotiikka 2.0 (Innokas)