Jos sinulla on jo jokin toinen sähköposti käytössä, et välttämättä halua seurata viestejä kahdesta eri paikasta. Office 365:ssa voit ohjata @edu.turku.fi-osoitteeseen tulevat sähköpostisi johonkin toiseen osoitteeseen, esimerkiksi @turku.fi-sähköpostiisi.

1. Valitse oikeasta yläkulmasta ratas > Asetukset
  2. Valitse Omien sovellusten asetukset -kohdasta > Sähköposti
  3. Valitse asetusten joukosta Sähköposti > Tilit > Edelleenlähetys
  4. Valitse Aloita edelleenlähetys. Kirjoita osoite, jonne haluat ohjata viestit ja paina Tallenna.

Samasta paikasta voit myös lopettaa uudelleenohjauksen.