Jos sinulla on jo jokin toinen sähköposti käytössä, et välttämättä halua seurata viestejä kahdesta eri paikasta. Office 365:ssa voit ohjata @edu.turku.fi-osoitteeseen tulevat sähköpostisi johonkin toiseen osoitteeseen, esimerkiksi @turku.fi-sähköpostiisi.

1. Valitse oikeasta yläkulmasta ratas (Asetukset).

2. Valitse alareunasta Näytä kaikki Outlookin asetukset
  3. Valitse asetusten joukosta Sähköposti > Edelleenlähetys
  4. Valitse Ota edelleenlähetys käyttöön. Kirjoita osoite, jonne haluat ohjata viestit ja paina Tallenna.
    Samasta paikasta voit myös lopettaa uudelleenohjauksen.