Päiväys ja aika
18.10.2021 klo 10:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
TOP-keskus

Sisältö

lapsi kuvaa älypuhelimellaKamerakynä on menetelmä, jossa kameraa käytetään monipuolisena ja hauskana ajattelun ja oppimisen välineenä, siis samalla tavalla kuin kynää. Kamerakynän pedagogiikassa lapsilla teetetään yksinkertaisia, mutta pohtimista vaativia kuvaustehtäviä, jotka kehittävät keskittymis- ja havainnointikykyä.

Elokuvatuotantoyhtiö Amazementin toteuttama kamerakynäkoulutus antaa opettajalle valmiuden älypuhelinten ja tablettien helppoon ja mielekkääseen käyttöön varhaiskasvatuksessa (esiopetuksessa ja 3–5-vuotiaiden ryhmissä) VASUn ja EOPSin edellyttämällä tavalla.

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen opettajille. Samasta yksiköstä tulee osallistua vähintään 2 henkilöä (harjoitustehtävien vuoksi). Ota mukaan tabletti tai älypuhelin.

Koulutuksen vaiheet:
1. ensimmäinen koulutuspäivä TOP-keskuksessa ma 20.9.2021 klo 10-16, jossa perehdytään kamerakynän pedagogiikkaan
2. muutaman viikon kokeilujakso, jossa osallistujat kokeilevat menetelmää omassa opetuksessaan
3. toinen koulutuspäivä TOP-keskuksessa ma 18.10.2021 klo 10-16, jossa käydään kokemukset läpi, panostetaan vertaiskeskusteluun ja syvennytään menetelmän mahdollisuuksiin vielä tarkemmin
4. seurantaraportti, osallistujat välittävät oppimaansa eteenpäin omissa yksiköissään ja muutaman kuukauden päästä lähettävät omaa yksikköään koskevan seurantaraportin, jossa he kertovat, millä tavalla menetelmä on otettu käyttöön omassa koulussa/päiväkodissa

Lue lisää kamerakynän pedagogiikasta: Kaikki Kuvaa EDU
Katso esittelyvideo: Kamerakynän pedagogiikka varhaiskasvatuksessa

Kouluttaja
Elokuvatuotantoyhtiö Amazement

Kohderyhmä ja hinta
Koulutus on suunnattu Turun kaupungin varhaiskasvatuksen opettajille. Maksuton.

Ilmoittautuminen
Kaksi paikkaa vielä vapaana! Ilmoittaudu suoraan TOP-keskukseen 040 179 5422.
SAP HR

Kategoriat

Kamerakynäkoulutus: pedagogisesti mielekästä videokuvaamista päiväkodin arkeen