Selaa koulutuksia

Varhaiskasvatus – Perusopetus – Lukiokoulutus – Ammatillinen koulutus


Kevään lähikoulutukset on peruttu ja järjestämme tilalla etäkoulutuksia. Koulutuksia päivitetään tälle sivulle lisää lähiviikkojen aikana.

Kerro meille etäkoulutustoiveesi (Forms-lomake)

TOP-keskus järjestää tieto- ja viestintäteknologian opetuskäytön täydennyskoulutusta Turussa ja yhteistyöpaikkakunnilla. Koulutuksia järjestetään opetushenkilöstölle sekä sivistystoimialan muulle henkilöstölle.

Valtaosa koulutuksesta on kaikille avointa – hankerahoitteiset koulutukset ovat kaikille osallistujille maksuttomia, sen sijaan Turun kaupungin rahoittamilla kursseilla on muiden työnantajien henkilöstöä koskeva osallistumismaksu. Tarkemmat tiedot on ilmoitettu kurssikohtaisesti.

Lukuvuoden koulutustarjonta täydentyy jatkuvasti – poikkea uudelleen tai lähesty meitä toiveella, jos haluamaasi koulutusta ei löydy tämän sivun oikeassa reunassa olevasta listalta!

Perusopetuksen koulutuksia löydät myös perusopetuksen omasta Paussi-blogista.

Tilaa TOP-keskuksen koulutuskirje

SAP-hakuohje:
Turun kaupungin henkilöstöön kuuluvat ilmoittautuvat koulutuksiin SAP HR -järjestelmässä, kohdasta ”Koulutus ja kurssit – Hae sisäiseen koulutukseen”. TOP-keskuksen järjestämät koulutukset löytyvät hakusanalla ”TOP” (ei toimi Firefox-selaimella) sekä SAP HR:n kurssiluettelosta kohdasta ”Sivistystoimiala – Ammatillinen koulutus – Tieto- ja viestintätekniikka”. Lisäksi koulutuksia voi hakea koulutuksen nimessä olevilla sanoilla.

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut:
Pia Kurppa
Mikko Hirvonen

Muut koulutuksiin liittyvät tiedustelut:
Saila Visti

Saapumisohjeet ja pysäköinti:
Ks. TOP-keskus / Yhteystiedot

Vaikuta tuleviin koulutuksiin - klikkaa ja äänestä!