Päiväys ja aika
3.9.2019 klo 13:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
TOP-keskus

Sisältö

eTwinning tarjoaa kätevän ja turvallisen ammatillisen yhteistyöverkoston, johon kuuluu lähes 700 000 opettajaa eri puolilta Eurooppaa ja sen lähiympäristöä. eTwinningin kautta on helppo löytää kumppaniluokka ja käynnistää yhteistyö liittyen erilaisiin oppimissisältöihin ja -tavoitteisiin (kaikki eri oppiaineet sekä monialaiset ilmiöt, ongelmat tai teemat).

Koulutuksen aikana

• esitellään lyhyesti eTwinningin tavoitteita ja oppimiskäsitystä
• tutkitaan miten eTwinning tukee lukion opetussuunnitelman toteutumista
• pohditaan millainen voisi olla hyvä oppimisprojekti
• Tutustutaan eTwinning-portaalin työkaluihin ja testataan niitä, luodaan oma ja koulun profiili, harjoitellaan kumppaninhaun eri vaihtoehtoja ja opetellaan perustamaan projekti. Jos aikaa jää, kurkistetaan oppilaiden yhteistyötä tukevaan virtuaaliseen Twinspace-projektiympäristöön.
• Koulutus toteutetaan itse tehden, parin kanssa kokeillen ja yhdessä keskustellen. Kaikilla osanottajilla on käytettävissä tietokone, mutta myös oman koneen voi ottaa mukaan.

Käy rekisteröitymässä etukäteen osoitteessa http://www.etwinning.net/fi/pub/index.htm.

Lisätietoja:
eTwinning lähettiläiden blogi
”Suomalaiset eTwinning-opettajat” -Facebook-ryhmä

Kouluttaja
eTwinning-lähettiläs Tiina Sarisalmi

Kohderyhmä ja hinta
Lukion opettajat. Maksuton.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 2.9. mennessä. Turun opettajat ilmoittautuvat SAP HR -järjestelmässä (hakusana: "luokkahuoneena"). Muut opettajat ilmoittautuvat Webropol-lomakkeella. Viime hetken ilmoittautumiset suoraan TOP-keskukseen 02-2629 188.
SAP HR
Webropol

Kategoriat

Luokkahuoneena Eurooppa – eTwinning-työpaja lukion opettajille