Päiväys ja aika
27.4.2021 klo 15:00 - 16:00

Sisältö

Tervetuloa rehtorikoulutukseen mukaan kuulemaan rehtoreiden ja opettajien kokemuksia kouluista, joissa iPadit ovat 1:1 ja jaetussa käytössä.

Tilaisuus järjestetään kahteen kertaan, valitse itsellesi sopivampi. Tämä on toinen toteutus. Ensimmäinen toteutus on 22.4.

Paikalla puhumassa Oulusta Hönttämäen koulun rehtori Tero Aho, Ylitornion lukion rehtori Sari Lantto, Luokanopettaja Joonas Väisänen Naantalista ja Espoosta entinen luokanopettaja ja nykyinen kouluttaja Simon Koivumaa.

TOP-keskus toivoo, että ainakin jokainen Turun kaupungin alakoulun 1-6 tai yhtenäiskoulun 1-9 rehtori/apulaisrehtori pääsisi mukaan tähän napakkaan tunnin mittaiseen tuokioon. Myös yläkoulujen rehtorit voivat hyvin osallistua, koska monissa yläkouluissa iPadeja käytetään läppärien rinnalla. Myös muiden Turun seudun kuntien (TSO) rehtorit voivat osallistua.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Atean  kanssa.

 

Kouluttaja
Useita, ks. kuvaus

Kohderyhmä ja hinta
Turun kaupungin ja Turun seudun (TSO) perusopetuksen rehtoreille/apulaisrehtoreille sekä koulunjohtajille. Myös vararehtorit ja koulun johtotiimi laajemmin sekä perusopetuksen johto ovat tervetulleita mukaan. Maksuton.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 23.4.2021 mennessä erillisellä lomakkeella, klikkaa linkkiä "Webropol" . Turun työntekijät voivat em. lisäksi kirjata osallistumisensa SAP HR -järjestelmään. Koulutus löytyy mm. hakusanalla "monipuolista".
SAP HR
Webropol

Kategoriat

Monipuolista ja luovaa opiskelua iPadeilla (rehtoreille, etäkoulutus)