Päiväys ja aika
23.3.2022 klo 9:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
Trivium Retoriikka

Sisältö

Ihmisiä isossa tapahtumassa

Nyt se vihdoin toteutuu! Kutsumme perusopetuksen rehtorit/johtajat ja apulaisrehtorit mukaan erilaiseen koulutuspäivään, jonka teemana on digitalisaation tasa-arvo koulussa.

Tarkoituksena on yhdessä rehtorikollegoiden kanssa löytää konkreettisia uusia ratkaisuja oman koulun TVT-kulttuurin buustaamiseen, oppilaiden tasa-arvon varmistamiseen ja henkilöstön tukemiseen arjen ristipaineissa. Toivomme edustajaa joka koulusta.

Tämä poikkeava koulutuspäivä on oppimiskokemus jo itsessään! Se toteutetaan nk. hackathon-tapahtumana, jota vetävät Educraftor Oy:n kokeneet seremoniamestarit. Hackathon-menetelmä sopii moniin teemoihin ja sen parhaita kokemuksia voit viedä mukanasi myös oman opettajainhuoneen kehittämishetkien toteuttamiseen.

Päivän etäalustajana Päivi Leppänen, Opetushallitus.

Kokemuksia ideoiden jalkauttamisesta jaetaan lyhyessä etätilaisuudessa noin pari viikkoa hachathon-päivän jälkeen.

Mikä ihmeen hackathon?

Hackathon on tapahtuma, jossa ihmiset kohtaavat ja käyttävät luovuuttaan ja tiimityötä tehdäkseen ideoista totta. Tapahtuma alkaa kohtaamisesta ja tiimiytymisestä, jatkuu ideoinnilla ja valmentajien tuella, ja huipentuu päivän aikana syntyneiden ratkaisujen esittelyyn. Lopputulos on parhaimmillaan yllätys eli jotain, mitä kukaan ei osannut ennalta nähdä.

Päivään ei tarvitse valmistautua. Ota mukaan läppäri tai muistiinpanovälineet sekä utelias ja avoin mieli. Tervetuloa häkkäämään!

Miksi lähteä mukaan?

  • Saat uusia näkökulmia oman koulun ulkopuolelta
  • Pääset kehittämään uusia ratkaisuja yhdessä muiden rehtorien kanssa
  • Voit poimia muidenkin tiimien ratkaisut mukaasi
  • Kohtaat muita reksejä pitkästä aikaa ja voitte verkostoitua herkullisen lounaan ja kahvitusten parissa

Lämpimästi tervetuloa!

Kouluttaja
Educraftor Oy, Opetushallitus ja TOP-keskus

Kohderyhmä ja hinta
Perusopetuksen rehtorit/johtajat ja apulaisrehtorit. Maksuton. Tapahtuma on osa Opetushallituksen rahoittamaa Föliin-täydennyskoulutushanketta.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 18.3. mennessä. Turun kaupungin työntekijät ilmoittautuvat SAP HR -järjestelmässä (tapahtuma löytyy esim. hakusanalla "rehtorihackathon" tai "digitasa-arvo"). Muiden kuntien työntekijät ilmoittautuvat alla olevalla Webropol-lomakkeella.
SAP HR
Webropol

Kategoriat

Rehtorihackathon: Digitasa-arvo koulussa