Päiväys ja aika
14.5.2018 - 6.6.2018 klo 9:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
TOP-keskus

Sisältö

ma 14.5. klo 9-15
to 24.5. klo 9-15 PERUTTU
ke 6.6. klo 9-15

TVT-työpajoissa opettajat voivat työstää opetukseen liittyvää materiaalia itsenäisesti tai saada opastusta tieto- ja viestintäteknologian opetuskäyttöön liittyvissä asioissa, esim. erilaisten sovellusten ja laitteiden käytössä tai oppimateriaalien etsinnässä ja koostamisessa. Verstastyön tulee olla omaan työhön liittyvää.

Verstaalla on käytettävissä PC-tietokoneiden ja iPadien lisäksi myös mm. TOP-keskuksen lainalaitteita, ohjelmointirobotteja, äänityslaitteita, digi- ja videokameroita, kuvauslennokki ja erilaisia opetuskäytössä hyödynnettäviä sovelluksia. Opastusta saa myös muiden mobiililaitteiden, Moodle-oppimisalustan tai kosketustaulun käytössä, etäyhteysvälineiden hyödyntämisessä, tietokoneen peruskäytössä sekä muihin TVT-asioihin liittyen. Tyhmiä kysymyksiä ei ole!

Verstaspäivien ohjauksesta vastaa TOP-keskuksen henkilökunta ja Moodle-tuki.

Jotta osaamme varata paikalle tarvittavat ohjaajat, ilmoitathan etukäteen verkkolomakkeella, mistä aiheesta haluat opastusta (viim. n. 1vk ennen). Koko päivän TVT-työpajoihin ilmoittaudutaan lisäksi myös SAP HR:ssä, jotta koulutuspoissaolo menee esimiehelle hyväksyttäväksi. Osallistua voi yhtenä tai useampana päivänä.

Tervetuloa!

Kouluttaja
Verstaspäivien ohjauksesta vastaa TOP-keskuksen henkilökunta ja Moodle-tuki.

Kohderyhmä ja hinta
Turun sivistystoimialan opetushenkilöstö. Maksuton.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu SAP HR -järjestelmässä (löytyy esim. hakusanalla "TVT-työpajat"). Ilmoita lisäksi Webropol-lomakkeella aihe, josta haluat opastusta.
SAP HR
Webropol

Kategoriat

TVT-työpajat