Päiväys ja aika
Ennakkoilmoittautuminen

Sisältö

Tähän koulutukseen kerätään ennakkoilmoittautumisia. Koulutus järjestetään, kun ennakkoilmoittautumisia on puolet ryhmän maksimikoosta. Ennakkoilmoittautuneisiin otetaan tuolloin yhteyttä osallistumisen vahvistamiseksi.

Koulutuksen päivämäärät vahvistetaan erikseen, kun koulutuksen yleinen ilmoittautuminen avataan.

Ryhmään otetaan max 15 henkilöä.

ViLLE-peruskoulutus koostuu kahdesta 2 h koulutuskerrasta. Ensimmäisellä kerralla tutustumme ViLLEen osana opetusta, ViLLEn oppilaspuoleen ja luomme oppilastunnukset valmiiksi ensimmäistä oppituntia varten. Koulutuskertojen välissä opettaja pitää ensimmäisen ViLLE-tunnin oppilaiden kanssa. Toisella koulutuskerralla käymme läpi kokemukset, kysymykset ja ihmetykset. Lisäksi tutustumme tilastoihin ja eriyttämismahdollisuuksiin. Osallistuminen edellyttää osallistumista molempiin kertoihin.

ViLLE on Turun yliopistossa kehitetty oppimisjärjestelmä. Järjestelmä sisältää useita erilaisia ohjelmoinnin, matematiikan, kielten ja muiden aineiden oppimiseen kehitettyjä tehtävätyyppejä. Ympäristön avulla opettajat voivat joko itse luoda tehtäviä tai hyödyntää muiden opettajien tekemiä tehtäviä. Järjestelmä kerää monipuolisesti dataa oppilaiden vastauksista, joka on kurssin opettajien katseltavissa koska tahansa.

 

Kouluttaja
Turun yliopiston ViLLE-team / Eduten Oy

Kohderyhmä ja hinta
Koulutus on suunnattu Turun kaupungin opetushenkilöstölle. Maksuton.

Ilmoittautuminen
Rekisteröi ennakkoilmoittautumisesi Webropol-lomakkeella, ks. linkki alla.
Webropol

Kategoriat

ViLLE-peruskoulutus (ennakkoilmoittautuminen)