Päiväys ja aika
4.4.2019 klo 13:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
TOP-keskus

Sisältö

Täydennyskoulutuksessa kertaamme nopeasti peruskäytön. Käymme läpi tilastojen hyödyntämisen osana arviointia ja muistuttelemme mieliin eriyttämisen mahdollisuuksia. Työpajan pääteema on omien tehtävien luominen ja kurssien koostaminen niiden pohjalta.

Täydennyskoulutus on suunnattu vanhoille ViLLEn käyttäjille, joita kiinnostaa ViLLEn edistyneemmät ominaisuudet. Sopii hyvin myös ViLLE-asiantuntijaopettajille muistin virkistykseksi.

Ryhmään otetaan max 10 henkilöä.

ViLLE on Turun yliopistossa kehitetty oppimisjärjestelmä. Järjestelmä sisältää useita erilaisia ohjelmoinnin, matematiikan, kielten ja muiden aineiden oppimiseen kehitettyjä tehtävätyyppejä. Ympäristön avulla opettajat voivat joko itse luoda tehtäviä tai hyödyntää muiden opettajien tekemiä tehtäviä. Järjestelmä kerää monipuolisesti dataa oppilaiden vastauksista, joka on kurssin opettajien katseltavissa koska tahansa.

Kouluttaja
Turun yliopiston ViLLE-team / Eduten

Kohderyhmä ja hinta
Koulutus on suunnattu opetushenkilöstölle. Maksuton Turun sivistystoimialan opetushenkilöstölle, muut paikkatilanteen salliessa 90 €.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 25.2. mennessä. Turun opettajat ilmoittautuvat SAP HR -järjestelmässä (kurssi löytyy esim. hakusanalla "ville"). Muut opettajat ilmoittautuvat Webropol-lomakkeella.
SAP HR
Webropol

Kategoriat

ViLLE-täydennyskoulutus