Päiväys ja aika
26.9.2022 klo 13:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
TOP-keskus

Sisältö

Microsoft on julkaissut kokonaan uuden, pilvipohjaisen ja opetuskäyttöön tehdyn Windows 11 SE for Education ‑käyttöjärjestelmän. Se on edullinen ja yksinkertainen tapa tuoda oppiminen kaikkien opiskelijoiden ulottuville.

Windows 11 SE on suunniteltu opettajille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen ja häiriöttömän ympäristön oppilailleen sekä koulujen IT-vastaaville, jotka tarvitsevat turvallisia, helposti käyttöönotettavia ja hallinnoitavia, kouluvuoden muuttuvien tarpeiden keskellä luotettavasti toimivia laitteita.

Eri oppilaslaitteiden ja ekosysteemien arviointi on nyt ajankohtaista mm. Turussa, kun valmistellaan uutta TVT-suunnitelmaa. Mitä käytämme jatkossa? Toivommekin runsasta osanottoa mm. Turun peruskouluista yhteisen pohdintamme edistämiseksi.

TOP-keskus järjestää yhdessä HP Finland Oy:n ja Microsoftin oppilaitostiimin kanssa Turun kaupungin ja seudun (TSO) opetushenkilöstölle ja opetuksen IT-asiantuntijoille tarkoitetun iltapäivätilaisuuden, jossa tutustutaan tähän uuteen, opetukselle tehtyyn käyttöjärjestelmään. Lisäksi saadaan näppituntumaa laitteisiin, joissa Windows 11 SE toimii sujuvasti.

  • Miksi Windows 11 SE kannattaa valita?
  • Miten se poikkeaa tavallisesta Windowsista? Entä sovellukset?
  • Millaiset Windows 11 SE -laitteet soveltuvat oppilaskäyttöön? Tai opettajalle?
  • Miten ylläpito helpottuu sekä IT:n että TVT-vastaavan näkökulmasta?
  • Windowsin pedagogiset valttikortit?
  • Miten Windows 11 SE lisää kestävää kehitystä?

Keskustelua johtamassa mm. Vesa Äyräs, Industry Executive / Microsoft, sekä Mika Arhi, Category Manager /HP Finland Oy. Kahvitarjoilu.

Kouluttaja
Vesa Äyräs, Mika Arhi, ym.

Kohderyhmä ja hinta
Turun kaupungin ja Turun seudun (TSO) opetushenkilöstö ja opetuksen IT/TVT-asiantuntijat. Maksuton.

Ilmoittautuminen
Turun kaupungin opetushenkilöstö Ilmoittautuu SAP HR:n kautta 22.9. mennessä. Kurssi löytyy mm. hakusanalla "uutta". Muut osallistujat ilmoittautuvat Webropol-lomakkeella.
SAP HR
Webropol

Kategoriat

Uutta opetukseen: Windows 11 SE for Education