Dotku on kaupungin henkilöstölle tarkoitettu dokumentienhallintajärjestelmä.

Uusittu Dotku on kokonaisuudessaan käytössä 15.1.2024 alkaen. Nämä ohjeet on päivitetty koskemaan sitä.

Dotkun uusi osoite on https://turku.sharepoint.com/sites/dotku

Kirjaudu tietokoneelle aina omalla tunnuksellasi. Älä käytä yhteiskäyttötunnuksia. Kannattaa käyttää Edge-selainta, jotta kirjautuminen palveluun on helpoa.

Opetuksen henkilökuntakoneelta (OPAS-HK)

Käytä Edge-selainta ja mene yllä mainittuun osoitteeseen.

Hallintokoneelta (ADTURKU)

Jos käytössäsi on turku.fi-sähköposti, niin hallinnon koneella Dotkuun pääsee ilman kirjautumista Edge-selaimella.

Jos käytössäsi on vain edu.turku.fi-sähköposti, niin hallinnon koneella pelkästään Edge-selaimen käynnistys ei riitä. Se yrittää kirjautua Metkuun tunnuksella, jota käytit Windows kirjautumiseen, mutta tämä ei toimi. Sen sijaan joko käynnistä Firefox weppiselain tai Edge:ssä valitse oikeasta yläkulmasta kolme pistettä ja uusi inPrivate-ikkkuna. Kun siirryt Metkun sivulle, niin joudut kirjautumaan käsin kirjoittamalla edu.turku.fi-sähköpostiosoitteen ja salasanasi. Tästä eteenpäin Metku toimii kuten opetuksen henkilökuntakoneelta.