Päiväys ja aika
10.3.2021 - 24.3.2021 klo 15:30 - 17:30

Sisältö

Koulutus sisältää kaksi webinaaria:
10.3.2021 klo 15.30–17.30 ja
24.3.2021 klo 15.30–17.30

Tämä koulutus tarjoaa runsaasti käytännön ideoita sekä työtapoja etäopetuksen toteuttamiseen esiopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa. Koulutus auttaa hahmottamaan etäopetuksen pedagogiikkaa ja suunnittelemaan sitä. Koulutus herättelee myös katsomaan kehittämismielessä tulevaisuuteen: käsitellään etäopetuksen mahdollisuuksia ja haasteita sekä pohditaan aikamme digitaalisen kulttuurin ilmiöiden heijastumia etäopetukseen.

Koronakevät sai monet varhaiskasvattajat pohtimaan, miten varhaiskasvatus toimii etänä. Jos tarve niin tulevaisuudessakin vaatii, miten pidämme yhteyttä etänä olevaan lapseen ja huolehdimme varhaiskasvatuksen toteutumisesta etälapsen kohdalla?

Koulutus toteutetaan live-webinaareina, ja se on työtavaltaan osallistava ja keskusteleva. Tervetuloa inspiroitumaan ja innostumaan!

Koulutuksen järjestää Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+. Turun varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstölle on varattu 20 paikkaa.

Koulutuksen hyödyt
Koulutus tukee etäopetuksen pedagogiikan toteuttamista esiopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa. Se auttaa ymmärtämään muuttuvaa toimintakulttuuria ja tarjoaa keinoja, miten varhaiskasvatus voi siihen vastata.

Koulutuksessa saa myös runsaasti ideoita ja esimerkkejä etäopetuksen toteuttamiseen sekä tukea omiin mediakasvatus- ja TVT-taitoihin.

Saat muutama päivä ennen koulutuksen alkua sähköpostiisi linkin webinaariin.

Kouluttaja
Sara Sintonen on mediakasvatuksen dosentti ja yliopistonlehtori, joka toimii varhaiskasvatuksen opettajankouluttajana Helsingin yliopistossa. Hänen erikoisalaansa ovat myös monilukutaito sekä digitaalisuuden hyödyntäminen varhaiskasvatuksen pedagogiikassa.

Kohderyhmä ja hinta
Koulutus on tarkoitettu esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle. Maksuton Turun sivistystoimialan henkilöstölle (20 paikkaa.)

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 1.3. mennessä SAP HR -järjestelmässä (kurssi löytyy esim. hakusanalla "etäopetusta").
SAP HR

Kategoriat

Etäopetusta esikoululaisille ja viskareille -webinaarit varhaiskasvatuksen opettajille