Päiväys ja aika
17.5.2022 klo 13:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
TOP-keskus

Sisältö

Kasvatuksen ja opetuksen uuden TVT-suunnitelman valmistelu on käynnistynyt. Työn yhteydessä on paikallaan arvioida kaikkia saatavilla olevia laite-ekosysteemejä ja niiden soveltuvuutta perusopetuksen välineiksi. Mitä uutta suosittu Googlen opetuksen ekosysteemi ja Chromebook-laitteet voisivat tuoda opetukseemme?

Google for Education & HP & AteaOlet erittäin lämpimästi tervetullut TOP-keskuksen, HP Finland Oy:n (HP) ja Google for Educationin yhteiseen teematilaisuuteen.

Tilaisuus on suunnattu Turun perusopetuksen rehtoreille, TVT-vastaaville, digitutoreille ja muille TVT-asioista kiinnostuneille opettajille.

 

Tavoitteena on antaa kuulijoille kattava läpileikkaus sekä HP:n että Google for Educationin ajatuksista siitä, kuinka pilvipohjainen Googlen opetuksen ekosysteemi yhdessä Chromebook -laitteiden kanssa palvelee kouluja 2020-luvulla.

Lisäksi asiantuntijat kertovat, miten he näkevät teknologian ja digitalisaation kehityksen ja vaikutuksen oppimiseen ja opettamiseen lähitulevaisuudessa, mm. sulautuvaan oppimiseen liittyen.

Osallistujat saavat arvokasta tietoa ja esimerkkejä sekä Google-pohjaisesta digiopetuksesta että HP:n ja Google for Educationin tarjoamasta sisältäen mm. katsauksen Chromebook-lisäarvopalveluihin.

Esiintyjät:

  • Alexandra Ahtiainen, Head of Google for Education, Northern Europe
  • Mia Bergius, Google Business Manager, Atea Finland
  • Mika Arhi, Category Manager, Personal Systems, Solutions & Services, HP Finland

Tilaisuuden lopuksi on hands-on-osio, jolloin sinulla on mahdollisuus kokeilla henkilökohtaisesti HP Chromebook -malleja ja keskustella asiantuntijoiden kanssa teemaan liittyvistä kokonaisuuksista.

Kahvitarjoilu.

Kouluttaja
Useita

Kohderyhmä ja hinta
Turun kaupungin perusopetuksen rehtoreille, TVT-vastaaville, digitutoreille ja muille TVT-asioista kiinnostuneille opettajille. Maksuton.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu SAP HR:ssä 13.5.2022 mennessä. Käytä koulutushakua ja esim. hakusanaa google.
SAP HR

Kategoriat

Google for Education, Chromebook ja tulevaisuuden oppiminen