Päiväys ja aika
27.3.2018 klo 14:00 - 15:30

Tapahtumapaikka
TOP-keskus

Sisältö

Etsitkö ideoita opetukseen tai haluatko säästää aikaa opetuksen suunnittelusta? Opentunti on suunnittelutyökalu, johon voit kirjata oman ”opetusjuonesi” yhdeksi kokonaisuudeksi. Juonessa voi olla mm. omat materiaalit, pedagogiset muistiinpanot, ideat, linkit, maksuttomat ja maksulliset sähköiset opetuspalvelut ja materiaalit. Opentuntiin saat myös Wilman lukujärjestyksen, jonka avulla voit jakaa suunnitelmat kätevästi oppilaille. Opentunnissa on sisäänrakennettu toiminto yhteistyölle. Opentunnin avulla opettajien välinen yhteistyö onnistuu yli kuntarajojen ja ilman lisätyötä.

Koulutuksessa palveluun kirjaudutaan MPASSId kautta, joka on tällä hetkellä  Turun seudulla käytössä Turku, Raisio, Naantali ja Rusko. Jos olet muun kunnan opettaja, voit osallistua koulutukseen vain, jos sinulla on tunnus tai muu pääsy Opentuntiin entuudestaan olemassa.

Kouluttaja
Janne Korsimo

Kohderyhmä ja hinta
Turun, Raision, Naantalin ja Ruskon sivistystoimialan opetushenkilöstö. Maksuton.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 23.3. mennessä. Turun opettajat ilmoittautuvat SAP HR -järjestelmässä (kurssi löytyy esim. hakusanalla "opentunti"). Muut opettajat ilmoittautuvat Webropol-lomakkeella.
SAP HR
Webropol

Kategoriat

Opetuksen lyhyet: Opentunti