Päiväys ja aika
3.5.2018 klo 13:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
TOP-keskus

Sisältö

ma 22.1.2018 klo 13-15
to 15.2. klo 13-15
ma 12.3. klo 13-15
ma 9.4. klo 13-15
to 3.5. klo 13-15
Paikka: TOP-keskus

TVT-verstaalla opettajat voivat työstää opetukseen liittyvää materiaalia itsenäisesti tai saada opastusta tieto- ja viestintätekniikan opetuskäyttöön liittyvissä asioissa, esim. erilaisten sovellusten ja laitteiden käytössä tai oppimateriaalien etsinnässä ja koostamisessa. Verstastyön tulee olla omaan työhön liittyvää.

Verstaalla on käytettävissä useita tietokoneohjelmia opetusmateriaalien työstämiseen sekä iPadeja, digi- ja videokameroita, äänityslaitteita ja ohjelmointirobotteja. Opastusta saa myös muiden tablettilaitteiden, Moodle-oppimisalustan tai kosketustaulun käytössä, etäyhteysvälineiden hyödyntämisessä, tietokoneen peruskäytössä sekä muihin TVT-asioihin liittyen. Tyhmiä kysymyksiä ei ole!

Tervetuloa!

Kouluttaja
Verstaspäivien ohjauksesta vastaa TOP-keskuksen henkilökunta sekä Moodle-tuki.

Kohderyhmä ja hinta
Turun sivistystoimialan opetushenkilöstö. Maksuton.

Ilmoittautuminen
Jotta osaamme varata paikalle tarvittavat ohjaajat, ilmoitathan etukäteen verkkolomakkeella, mistä aiheesta haluat opastusta (viim. 1 vk ennen verstaspäivää). SAP-ilmoittautumista ei tarvita. TVT-verstaalle voi saapua joustavasti oman aikataulun mukaan. Osallistua voi yhtenä tai useampana päivänä.
Webropol

Kategoriat

TVT-verstas