Päiväys ja aika
5.4.2018 klo 12:30 - 15:30

Tapahtumapaikka
Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio

Sisältö

Harkitsetteko siirtymistä oppimateriaaleissa painetusta digitaaliseen? Opiskelijoiden päätelaitteet antavat tähän uudenlaisen mahdollisuuden. Iltapäivätilaisuudessa viisi kustantajaa (Edita, E-Oppi, Otava, Sanoma Pro ja Tabletkoulu) esittelee lukion digituotteita, jotka on tarkoitettu perinteisen oppikirjan korvaajiksi. Kullakin kustantajalla on oma tietoiskuaikansa esitystilassa (ks. ohjelma) ja muuna aikana tuotteisiin voit tutustua yrityksen omalla esittelypisteellä. Tule ja näe yhdellä kertaa, mitä kaikkea tänä keväänä on saatavilla – ja mitä kenties on tulossa. Näin voit arvioida, haluatko tulevana syksynä ottaa askeleen kohti digimateriaaleja. Voit osallistua koko tilaisuuden ajan tai piipahtaa lyhyemminkin sekä siirtyä joustavasti tietoiskujen ja esittelytorin välillä.

Samassa yhteydessä sinulla on mahdollisuus tutustua TSYKin lukion juuri peruskorjattuihin tiloihin.

Ohjelma

12.30 Avaus tietoiskutilassa, esittelytori aukeaa
12.40 Tabletkoulu
13.00 Sanoma Pro
13.20 tauko
13.30 Otava
13.50 E-Oppi
14.10 Edita
14.30 Itsenäinen tutustuminen yritysten tuotteisiin esittelytorilla
15.30 Esittelytori sulkeutuu, tilaisuus päättyy

Kouluttaja
useita

Kohderyhmä ja hinta
Turun ja TSO-alueen kuntien opetushenkilöstö (Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Parainen, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku). Maksuton.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 26.3. mennessä. Turun opettajat ilmoittautuvat SAP HR -järjestelmässä (kurssi löytyy esim. hakusanalla "printistä"). Muut opettajat ilmoittautuvat Webropol-lomakkeella.i
SAP HR
Webropol

Kategoriat

Printistä digiin? Lukion digitaaliset oppimateriaalit