Päiväys ja aika
21.3.2018 klo 12:30 - 15:30

Tapahtumapaikka
TOP-keskus

Sisältö

Harkitsetteko siirtymistä oppimateriaaleissa painetusta digitaaliseen? Oppilaiden henkilökohtaiset päätelaitteet antavat tähän kokonaan uudenlaisen mahdollisuuden. Iltapäivätilaisuudessa viisi kustantajaa (Edita, E-Oppi, Otava, Sanoma Pro ja Tabletkoulu) esittelee peruskoulun digituotteita, jotka on tarkoitettu perinteisen oppikirjan korvaajiksi.

Kullakin kustantajalla on oma tietoiskuaikansa esitystilassa (ks. ohjelma) ja muuna aikana tuotteisiin voit tutustua yrityksen omalla esittelypisteellä. Tule ja näe yhdellä kertaa, mitä kaikkea tänä keväänä on saatavilla – ja mitä kenties on tulossa. Näin voit arvioida, haluatko tulevana syksynä ottaa askeleen kohti digimateriaaleja. Voit osallistua koko tilaisuuden ajan tai piipahtaa lyhyemminkin sekä siirtyä joustavasti tietoiskujen ja esittelytorin välillä. Kahvitarjoilua.

Ohjelma

12.30 Avaus tietoiskutilassa, esittelytori aukeaa
12.40 Edita
13.00 E-Oppi
13.20 tauko
13.30 Otava
13.50 Sanoma Pro
14.10 Tabletkoulu
14.30 Itsenäinen tutustuminen yritysten tuotteisiin esittelytorilla
15.30 Esittelytori sulkeutuu, tilaisuus päättyy

Huom! Tietoiskutilaan mahtuu samaan aikaan n. 50 osallistujaa.

Kouluttaja
useita

Kohderyhmä ja hinta
Turun ja TSO-alueen kuntien opetushenkilöstö (Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Parainen, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku). Maksuton.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 18.3. mennessä. Turun opettajat ilmoittautuvat SAP HR -järjestelmässä (kurssi löytyy esim. hakusanalla "printistä"). Muut opettajat ilmoittautuvat Webropol-lomakkeella.
SAP HR
Webropol

Kategoriat

Printistä digiin? Perusopetuksen digitaaliset oppimateriaalit