Päiväys ja aika
25.10.2017 klo 8:30 - 10:30

Tapahtumapaikka
TOP-keskus

Sisältö

Kaikkien lukio-opettajien käytettävissä oleva Turnitin Feedback Studio on lukion Moodleen integroitu ratkaisu kirjallisten tehtävien monipuoliseen tarkastamiseen, palautteen antamiseen ja arviointiin.

Turnitinin avulla voit antaa opiskelijalle palautetta helpoilla pudotustyökaluilla suoraan oppilaan tehtävään. Voit kirjoittaa palautetta yleisenä palautteena tai merkintänä suoraan tehtävän sivuille haluamaasi kohtaan. Voit halutessasi antaa myös äänipalautetta. Turnitin toimii joustavasti kaikilla päätelaitteilla, voit arvioida vaikka iPadin avulla. Tehtävien arviointi ja niiden ohjaaminen tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti!

Kun opiskelija tekee tehtävän itsenäisesti ja sähköisesti, voi tulla virheitä, jolloin unohtuu mainita tai muokata lähteitä. Turnitin-järjestelmä havaitsee nämä virheet nopeasti ja tehokkaasti. Näet, mitä lähteitä oppilas on käyttänyt ja voit itse arvioida, onko kyse kopioinnista vai ei. Näin opettajana voit keskittyä ohjaamiseen.

Ohjelma päivittyi elokuun alussa uusimpaan versioonsa. Napakassa parin tunnin aamukoulutuksessa käydään läpi Turnitinin keskeisimmät ominaisuudet ja niiden hyödyntämismahdollisuudet sinun työssäsi.

Kouluttaja
Risto Korhonen / Ilona IT

Kohderyhmä ja hinta
Tarkoitettu Turun kaupungin lukioiden opettajille.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen 16.10. mennessä SAP HR -järjestelmässä.
SAP HR

Kategoriat

Turnitin Feedback Studio – sähköinen arviointivälineistö