Päiväys ja aika
16.10.2017 - 17.10.2017 klo 8:30 - 15:15

Tapahtumapaikka
TOP-keskus

Sisältö

Kaksipäiväisessä koulutuksessa perehdytään Vex IQ – ja RobotC -ohjelmointiin. Vex IQ ja RobotC on alakoulusta aina yläkouluun toimiva ohjelmointi- ja laiterakenteluympäristö. Vex IQ vastaa OPS:n ohjaukseen graafisesta ohjelmoinnista alakoulussa ja tekstipohjaisesta ohjelmoinnista yläkoulussa. Ohjelmointiympäristö on C-kieleen perustuva. Yläkoulussa asiasta on hyötyä, jos käytetään arduinopohjaista mikrokontrolleria käsityössä tai muussa ohjelmoinnissa. Yhdellä laiteympäristöllä pärjää siis koko perusopetuksen ajan. Yksi ja yhteinen ohjelmointikielipohja mahdollistaa oppiainerajat ylittävät projektit helpommin ja monipuolisemmin.

Kurssilla tehdään ohjelmointiharjoituksia ja tutustutaan itse laitteeseen ja laitteen ohjelmointiympäristön ominaisuuksiin mahdollisimman laajalti. Ohjelmointisovellus on ilmainen ja mahdollista ladata etukäteen omalle koneelle.

Kurssilaisille löytyy 12kpl Vex IQ robotteja. Jos omalla koululla on jo Vex robotteja, niin ota mukaan itsellesi oma laatikko.

Kouluttaja
Harri Bläuer

Kohderyhmä ja hinta
Koulutus on osa Innokas-verkoston toimintaa ja se on suunnattu yleissivistävän opetuksen opetushenkilöstölle. Maksuton.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 11.10. mennessä. Turun opettajat ilmoittautuvat SAP HR -järjestelmässä (kurssi löytyy esim. hakusanalla "Vex"). Muut opettajat ilmoittautuvat Webropol-lomakkeella.
SAP HR
Webropol

Kategoriat

Vex IQ ja RobotC