Päiväys ja aika
23.9.2021 klo 12:30 - 13:30

Tapahtumapaikka
Liity koulutukseen tästä

Sisältö

Oletko kyllästynyt muistitikkuihin, muttet tiedä mihin voisit tallentaa työssä tarvitsemiasi kuvia ja muita tiedostoja? Kaipaisitko yhteistä digitaalista työtilaa, jota voisi käyttää yhdessä päiväkodin muun henkilöstön kanssa, esimerkiksi tiedostojen tai linkkien jakamiseen huoltajille? Haluaisitko, että työvälineet olisivat käytettävissä tarvittaessa millä tahansa laitteella sekä työpaikalla että kotona?

Koulutuksessa tutustutaan Turun kaupungin varhaiskasvatuksen opettajien, lastenhoitajien ja päiväkodinjohtajien käytössä olevaan Office 365 –palveluun. Office 365 sisältää joukon erilaisia työvälineitä, joita voi käyttää miltä tahansa laitteelta työpaikalla tai kotona. Koulutuksen aikana tutustutaan henkilökohtaiseen OneDrive-tallennustilaan, Office-tiedostojen yhteiskäyttöön sekä yhteisiä työtiloja ryhmille tai koko päiväkodille tarjoavaan Teamsiin.

Koulutus toteutetaan etänä ja se kestää tunnin. Tämän jälkeen on kuitenkin mahdollista jäädä linjoille esittämään kysymyksiä ja ratkaisemaan yhteisesti Office 365 -ongelmia.

Kouluttaja
Antti Huttunen

Kohderyhmä ja hinta
Koulutus on suunnattu Turun kaupungin varhaiskasvatuksen henkilöstölle. Maksuton.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 16.9. mennessä SAP HR -järjestelmässä.
SAP HR

Kategoriat

Varhaiskasvatuksen Office 365 (etä)