Tervetuloa tutustumaan Go-Lab-verkkoympäristöön (golabz.eu) sekä virtuaalisten laboratorioiden hyödyntämiseen tutkivan oppimisen tukena! Turun opettajankoulutuslaitos järjestää talvella 2019 opettajille ilmaisia työpajoja, joissa muokataan valmiita Go-Labin materiaaleja tai suunnitellaan uusi kokonaisuus käytettäväksi omassa luokassa.

MIKÄ GO-LAB?
Go-Lab (golabz.eu) on verkkoportaali, joka koostuu valmiista oppimiskokonaisuuksista, jotka hyödyntävät erilaisia virtuaalilaboratorioita ja -applikaatiota. Portaaliin on koottu yli 500 erilaista laboratoriota sekä useita tutkivan oppimisen toteuttamista tukevaa työkalua. Oppimisympäristössä opettaja voi muokata jo olemassa olevia oppimiskokonaisuuksia tai luoda ja jakaa uusia oppimiskokonaisuuksia oppilaiden ja muiden opettajien kanssa. Go-Lab on käyttäjilleen ilmainen ja soveltuu sekä peruskoulun että toisen asteen opetukseen.

Työpajojen päivämäärät:
Ti 29.1. klo 16-19 @ Edu 357a
Ti 26.2. klo 16-19 @ Pub 431

Paikka: Turun yliopiston Educarium ja Publicum (Assistentinkatu 5)

Ilmoittautuminen (paikkoja rajoitetusti):
https://link.webropolsurveys.com/S/2FFE897CB91B0106

Työpajoihin osallistuminen ja Go-Labin käyttäminen on ilmaista. Kokeile myös linkin takaa Go-Labilla luotua valmista Skeittaaja-esimerkkitehtävä! http://graasp.eu/ils/5ae95fcbbbb2a7100d249bfd/?lang=fi

Go-Lab-työpajojen esite

Lisätiedot:
Projektitutkija Miikka Korventausta miikor (at) utu.fi, Turun opettajankoulutuslaitos

Go-Lab-työpajoja 3-9-luokilla ympäristöoppia tai luonnontieteitä opettaville opettajille