Turun kaupungin opetuksen henkilökunnan sähköpostitilien siirtotyö on käynnistynyt. Siirron jälkeen pitää kaikkien alkaa käyttämään uutta sähköpostitiliä @edu.turku.fi. Siirron aikana kaikki turku.fi:ssä olevat viestit, kansiot ja kalenterimerkinnät kopioidaan edu.turku.fi:n. Siirron jälkeen vanhaan turku.fi osoitteeseen lähetetyt viestit ohjataan edu.turku.fi:n ainakin kesään 2022 asti. Tällä hetkellä siirto on toteutettu ruotsinkielisen opetuksen osalta ja siirrot jatkuvat taas tauon jälkeen. Siirrot tehdään vaiheittain ryhmissä ja kutakin ryhmää tiedotetaan siirron ajankohdasta aina erikseen.

Tilanne päivitetty 13.1.2022

Suomenkielisten päiväkotien siirto alkaa ensi viikolla (vko.3). Johtajien sähköpostilaatikoita EI siirretä tässä vaiheessa. Johtajat siirretään lopuksi yhtenä ryhmänä.

Ruotsinkieliset on siirretty kokonaan lukuunottamatta rehtoreita ja työväenopistoa (arbis). Seuraava ryhmä on varhaiskasvatus päiväkoti kerrallaan (ei johtajat). Tämän jälkeen on vuorossa perusopetus (ei rehtorit), lukio (ei rehtorit), rehtorit ja johtajat, ammatillinen ja lopuksi työväenopistot.

Ohjeita

Tässä vaiheessa on kyse vain sähköpostin ja henkilökohtaisen kalenterin siirtymisestä turku.fi:stä edu.turku.fi:n. Muita palveluita, joissa on käytetty turku.fi-tunnuksia, muokataan vuoden 2022 aikana. Henkilökunnan ohjeita löytyy opetuksen sharepointista https://edumailturku.sharepoint.com/sites/Turunkaupunkiopetus (vain henkilökunta pääsee palveluun!)

Henkilökunta ja edu.turku.fi-sähköposti