Pidä pieni Paussi!

Kouluihin on pamahtanut kasapäin päätelaitteita. Mitä se tarkoittaa opettajan arjessa ja työssä? Entä mitä on positiivinen pedagogiikka – jäikö supersuosittu koulutus väliin, mutta olisi kiva kuulla siitä enemmän? Keitä ovat TOP-tutorit ja miten heihin saa yhteyden? Millaisin terveisin toimialajohtaja Timo Jalonen avasi lukuvuoden?

Turun perusopetuksen opettajille suunnattu Paussi-sivusto esittelee erilaisia kouluista ponnistavia pieniä (ja isoja) hyviä ideoita ja käytänteitä sekä erinäisiä perusopetuksen kannalta tärkeitä tapahtumia tai kuulumisia. Sivustolla voi piipahtaa lukemassa artikkelin, kuuntelemassa podcastin tai katsomassa videon, kun on aikaa pitää muutaman minuutin paussi ja haluaisi ideoita tai muuten vain kuulla siitä, mitä perusopetuksen piirissä kaupungissa tapahtuu.

Onko teidän koulullanne jokin kiva käytäntö – jokin asia, jonka te teette hyvin? Voisitteko tehdä siitä vaikkapa muutaman minuutin mittaisen videon, jonka voisimme lisätä Paussiin nähtäville? Jos näin on, ottakaahan yhteyttä Salla Sissoseen.

Paussi löytyy täältä:

blog.edu.turku.fi/paussi/

Perusopetuksen opeblogi starttaa
Merkitty: