TOP-keskuksen koulutukset

TOP-keskus järjestää tieto- ja viestintäteknologian opetuskäytön täydennyskoulutusta Turussa ja Turun seudulla. Koulutuksia järjestetään opetushenkilöstölle sekä kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden muulle henkilöstölle.

Valtaosa koulutuksesta on kaikille avointa. Turun kaupungin rahoittamilla kursseilla on yleensä muiden työnantajien henkilöstöä koskeva osallistumismaksu. Tarkemmat tiedot on ilmoitettu kurssikohtaisesti.

Lukuvuoden koulutustarjonta täydentyy jatkuvasti – poikkea uudelleen tai lähesty meitä koulutustoiveella!

Tulevat koulutukset ryhmittäin

SAP-hakuohje

Turun kaupungin henkilöstöön kuuluvat ilmoittautuvat koulutuksiin SAP HR -järjestelmässä, kohdasta ”Koulutus ja kurssit – Hae sisäiseen koulutukseen”. TOP-keskuksen järjestämät koulutukset löytyvät hakusanalla ”TOP” sekä SAP HR:n kurssiluettelosta kohdasta ”Sivistystoimiala – Ammatillinen koulutus – Tieto- ja viestintätekniikka”. Lisäksi koulutuksia voi hakea koulutuksen nimessä olevilla sanoilla. Ks. tarkemmin SAP HR -ohjeista.

TVT-perehdytys

Turun kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden uusien työntekijöiden TVT-perehdytyksen materiaalin löydät täältä (kirjaudu edu.turku.fi-tunnuksella).

Tiedustelut

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut:
Pia Kurppa-Graf

Muut koulutuksiin liittyvät tiedustelut:
Antti Huttunen
Mikko Hirvonen

Lisätietoja koulutuksista

TOP-keskus: Saapumisohjeet ja pysäköinti

Perusopetuksen koulutuksia löydät myös perusopetuksen omasta Paussi-blogista.

Webinaaritallenteet ja materiaalit