TOP-keskuksen koulutukset

TOP-keskus järjestää tieto- ja viestintäteknologian opetuskäytön täydennyskoulutusta Turussa ja Turun seudulla. Koulutuksia järjestetään opetushenkilöstölle sekä kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden muulle henkilöstölle.

Valtaosa koulutuksesta on kaikille avointa. Opetushallituksen rahoittamat koulutukset ovat kaikille osallistujille maksuttomia, sen sijaan Turun kaupungin rahoittamilla kursseilla on yleensä muiden työnantajien henkilöstöä koskeva osallistumismaksu. Tarkemmat tiedot on ilmoitettu kurssikohtaisesti.

Lukuvuoden koulutustarjonta täydentyy jatkuvasti – poikkea uudelleen tai lähesty meitä toiveella, jos haluamaasi koulutusta ei löydy listalta!

Tulevat koulutukset ryhmittäin

SAP-hakuohje

Turun kaupungin henkilöstöön kuuluvat ilmoittautuvat koulutuksiin SAP HR -järjestelmässä, kohdasta ”Koulutus ja kurssit – Hae sisäiseen koulutukseen”. TOP-keskuksen järjestämät koulutukset löytyvät hakusanalla ”TOP” sekä SAP HR:n kurssiluettelosta kohdasta ”Sivistystoimiala – Ammatillinen koulutus – Tieto- ja viestintätekniikka”. Lisäksi koulutuksia voi hakea koulutuksen nimessä olevilla sanoilla. Ks. tarkemmin SAP HR -ohjeista.

Tiedustelut

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut:
Pia Kurppa

Muut koulutuksiin liittyvät tiedustelut:
Saila Visti
Mikko Hirvonen

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Lisätietoja koulutuksista

Webinaaritallenteet ja materiaalit