Innokas-logo

Turku on mukana valtakunnallisessa perusopetuksen Innokas-verkostossa. Voit osallistua maksutta Innokas-verkoston laadukkaisiin täydennyskoulutuksiin.

Innovatiiviset opettajat, syyskuu-joulukuu 2022

Runsaasti hyvää palautetta saanut Innovatiiviset opettajat -täydennyskoulutus käynnistyy jälleen syyskuussa. Innovatiivisuus opetuksessa voi toteutua monella eri tasolla – Innovatiiviset opettajat -koulutuskokonaisuus tarjoaa työkaluja niin oppilaiden innovaatiokasvatuksen tukemiseen, opettajan oman osaamisen vahvistamiseen kuin työyhteisön toiminnan kehittämiseen. Koulutus tarjoaa käytännön vinkkejä innovaatioprosessin läpiviemiseen oppilaiden kanssa sekä työtapoja digitaalisen teknologian hyödyntämiseen oppimisen kohteena ja välineenä. Toteutus pääosin etänä.

Uutta luovat digityötavat -täydennyskoulutus luokan- ja aineenopettajille, syyskuu-joulukuu 2022

Uutta luovat digityötavat -koulutuskokonaisuus tarjoaa työkaluja niin oman digipedagogisen osaamisen kehittämiseen kuin jo käytössä olevien välineiden monipuoliseen ja innovatiiviseen hyödyntämiseen. Pienryhmätyöskentelyn aikana osallistuja voi valintansa mukaan keskittyä joko oppilaan digitaitojen kehittymisen polkuun, digipedagogisten työtapojen tuomiseen osaksi koulun arkea tai teknologian uutta luovaan käyttöön. Toteutus kokonaan etänä.

Innokas-koulutusta: Innovatiiviset opettajat & Uutta luovat digityötavat