Oppilaan henkilökohtainen laite tai yhteiskäyttölaite: Valitse AsetuksetYleiset – Siirrä tai nollaa iPad ja Poista kaikki sisältö ja asetukset. Huom. kaikki laitteessa oleva sisältö menetetään. Nollauksen jälkeen laite on otettava uudelleen käyttöön, ks. https://edu.turku.fi/ohjeet/ohjeet-mdm/.

Opettajan henkilökohtaisessa käytöss oleva laite: Mikäli et ole lisännyt Apple ID:ta, voit siirtyä suoraan kohtaan 3. Mikäli olet epävarma, tarkista asia kohdan 2. mukaan.

1) iOS 13 tai uudempi, Apple ID käytössä: Kytke Etsi iPadini -toiminto pois päältä. Valitse Asetukset ja napauta nimeäsi ruudun vasemmassa yläkulmassa. Valitse Missä on…?Etsi iPadini ja vedä Etsi iPadini -liukukytkin vasemmalle. Syötä Apple ID:n salasana.

2) Kirjaudu ulos Apple ID:lta: valitse Valitse Asetukset ja napauta nimeäsi ruudun vasemmassa yläkulmassa. Siirry oikeanpuoleisessa valikossa alas ja valitse Kirjaudu ulos. Syötä Apple ID:n salasana.

3) Valitse AsetuksetYleisetNollaa ja Poista kaikki sisältö ja asetukset. Huom. kaikki laitteessa oleva sisältö menetetään. Nollauksen jälkeen laite on otettava uudelleen käyttöön, ks. https://edu.turku.fi/ohjeet/ohjeet-mdm/.

Miten nollaan iPadin?