Lukioiden ja ammatti-instituutin käytössä on nyt myös Googlen tarjoama G Suite for Education -pilvipalvelu.

Se tulee olemassa olevien palveluiden kuten Office 365 ja Moodle rinnalle eli em. jäävät täysimääräisesti käyttöön sekä tuen ja koulutusten piiriin. G Suite on uusi mahdollisuus niiden lisäksi. Yksikkö itse päättää, missä määrin uusia ja vanhoja palveluja opetustoiminnassa hyödynnetään. Palveluun kirjaudutaan OPAS-tunnuksilla.

OHJE

Ennen palvelun käyttöönottoa omassa opetuksessa tutustu palvelun kuvaukseen, kirjautumisohjeisiin ja mm. tietosuojaan liittyviin rajoituksiin tällä sivulla:

edu.turku.fi > Ohjeet > G Suite for Education

Suora linkki ohjeeseen

Yksiköiden TVT-vastaaville on järjestetty starttikoulutus aiheeseen liittyen viime viikolla. Opettajat voivat kysyä lisätietoa heiltä.

KOULUTUS

Järjestämme kaikille opettajille soveltuvaa peruskoulutusta (á 1 pv klo 9-15) kysynnän mukaan huhti-toukokuussa. Mikäli haluaisit osallistua koulutukseen, käy ennakkoilmoittautumassa tällä lomakkeella.

Järjestämme koulutuspäivän, kun kiinnostuneita on ilmoittautunut 10+. Tiedotamme siitä erikseen kaikille ennakkoilmoittautuneille ja muita tiedotuskanaviamme pitkin, mm. TOP-keskuksen koulutussivu: https://edu.turku.fi/koulutus/

G Suite for Education lukioiden ja ammatti-instituutin käytössä
Merkitty: