Turun kaupunki sai Opetus- ja kulttuuriministeriöstä avustusta, jolla palkataan vuodeksi 4 digitutoropettajaa suomenkieliseen varhaiskasvatukseen. Tehtävä on nyt avattu kaupungin sisäiseen hakuun ja siihen voivat hakea kaikki Turun kaupungin varhaiskasvatuksen opettajat, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan henkilöstön apuna tieto- ja viestintäteknologian käytössä.

Työtehtävä on määräaikainen toisen tehtävän hoito samalla työnantajalla (Turun kaupunki), jonka jälkeen henkilöt palaavat omaan nykyiseen työtehtäväänsä.

Varhaiskasvatuksen opettaja/digitutor

Haemme neljää (4) varhaiskasvatuksen opettajaa digitutoreiksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.9.2020 (aloitus sopimuksen mukaan) – 31.7.2021. Digitutoropettaja toimii henkilöstön apuna tieto- ja viestintäteknologian opetuskäytössä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Tehtäviin kuuluu pedagoginen opastus muun muassa kosketusnäyttöjen, iPadien, dokumenttikameroiden, tietokoneiden ja digitaalisten oppimateriaalien käytössä. Digitutorit toimivat Turun kaupungin eri päiväkodeissa (suomenkielinen varhaiskasvatus).

Haku päättyy 31.8.2020 klo 15.00.

Hakuilmoitus ja sähköinen hakulomake löytyvät sivulta:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-opettaja-digitutor-tkukov-40-355-20/

Lisätietoja tehtävästä: Saila Visti, 040 1795 422

Varhaiskasvatukseen etsitään digitutoreita