Uuden opetussuunnitelman ja mm. digitaalisten ylioppilaskirjoitusten myötä näppäintaidot ovat nyt ajankohtaisempia kuin koskaan. NäppisTaituri on opetusohjelma, jonka avulla nämä taidot oppii helposti ja hauskasti.

Muistattehan, että Turun kaupungin varhaiskasvatuksella, perusopetuksella, lukioilla ja ammatti-instituutilla on täksi lukuvuodeksi hankittu käyttöoikeus NäppisTaituri-palveluun, ruotsinkielisen palvelun nimi on TypingMaster.

NäppisTaituri-koulutusta 26.2. tai 1.3.

TOP-keskus ja NäppisTaituri järjestävät kaksi samansisältöistä lyhytkoulutusta perusopetuksen, lukion ja ammatti-instituutin opettajille. Voit valita sinulle sopivamman ajan (paikkoja rajoitetusti). Koulutuksessa tutustutaan palvelun käyttöön, sen ominaisuuksiin ja mm. palveluun sisältyviin opettajan työkaluihin, joilla voitte seurata oppilaidenne edistystä ja muokata oman ryhmänne kurssien asetuksia.

Lisätietoa 26.2. koulutuksesta

Lisätietoa 1.3. koulutuksesta

Mistä sinne pääsee?

Peruskoulut,  lukiot ja ammatti-instituutti:

  1. Suomeksi: Mene edu.turku.fi/ > Näppistaituri (painike etusivulla).
  2. Ruotsiksi: Mene edu.turku.fi/framsida/?lang=sv > TypingMaster (painike etusivulla).
  3. Tai käytä suoralinkkiä: http://bit.ly/turkunappis (su) tai http://bit.ly/abotyping (ru)

Mikäli kirjautumista pyydetään, niin kirjautuminen tapahtuu opettajien ja oppilaiden omalla OPAS-tunnuksella ja -salasanalla.

Varhaiskasvatuksessa ja alkuopetuksessa voidaan harjoittelu aloittaa helposti (myös tableteilla) NäppisTaiturin alkuopetuksen nurkassa ilman kirjautumista erillisessä osoitteessa (kysy TOP-keskuksesta).

NäppisTaiturin aiemmat kurssit toimivat nyt myöskin erillisen näppäimistön avulla tableteilla.

Opettajan työkalut

Voitte seurata oppilaidenne edistystä ja muokata oman ryhmänne kurssien asetuksia opettajan työkalujen avulla.

NäppisTaituri – käytä ja tule koulutukseen
Merkitty: